Wind onderhoud

24/7 Turbine Service

Wat houd onze 24/7 turbine service in ?

‣  Periodiek en preventief onderhoud

‣  24/7 monitoring service

‣  Olie service

‣  We proberen uw windturbine altijd binnen 36 uur weer up en running te hebben

‣  Onderdelen voor de door u gebruikte windmolen op voorraad

‣  Garantie met leverancier regelen wij!

‣  Wij regelen de verzekering voor uw turbine of windpark

‣  Wij verzamelen data van uw windturbine en kunnen hiermee trends bepalen

‣  Maximaal rendement uit uw windturbine

Afbeelding1
Afbeelding2

Monitoring

Om een zo groot mogelijke beschikbaarheid te kunnen waarborgen maken wij gebruik van een uitgebreid monitoring centrum. Hiermee is het mogelijk om windturbines van afstand te monitoren en eventueel de controle over te nemen. Op deze manier kunnen wij totale zorg waarborgen.

Het control center is voorbereid voor remote control, data opslag en 3D visualisatie. Hiermee is onderhoud aan de turbines goed te plannen en maakt het geheel overzichtelijk. Dit alles om het hoogste rendement uit de windturbine te halen.

 

Olie Service

De windturbine moet ten alle tijden draaien als een geoliede machine. Daarom is smeer technisch onderhoud voor de windturbine van groot belang. Met de olie expertise in eigen huis kunnen wij garanderen dat we windturbines uitrusten met de meest hoogwaardige en eventueel milieuvriendelijkste olie op de markt. Het verwisselen van de smeermiddelen wordt uiteraard door ons zelf uitgevoerd.

De technische staat van de smeermiddelen worden gerapporteerd en bijgehouden en zodra de olie eventueel gereinigd of vervangen moet worden, voeren wij deze werkzaamheden uit.

Zo bent u ten alle tijden er van gegarandeerd dat de olie in uitstekende conditie is.

Afbeelding3