Zon onderhoud

24/7 Solar service

Wat houdt onze 24/7 Solar service in?

‣  Periodiek en preventief onderhoud

‣  24/7 monitoring service

‣  Panelen zijn binnen 24 uur vervangen en weer up en running

‣  Onderdelen voor uw zonnepark op voorraad

‣  Garantie met leverancier regelen wij!

‣  Wij regelen de verzekering voor uw panelen, omvormers of transformatoren

‣  Wij verzamelen data van uw zonnepark en kunnen hiermee trends bepalen

‣  Maximaal rendement uit uw zonnepark

Slider 4
Afbeelding2

Monitoring

Om een zo groot mogelijke beschikbaarheid te kunnen waarborgen maken wij gebruik van een uitgebreid monitoring centrum. Hiermee is het mogelijk om het zonnepark van afstand te monitoren en eventueel de controle over te nemen. Op deze manier kunnen wij totale zorg waarborgen.

Het control center is voorbereid voor remote control, data opslag en 3D visualisatie. Hiermee is onderhoud aan de panelen, omvormers en transformatoren goed te plannen en maakt het geheel overzichtelijk. Dit alles om het hoogste rendement uit uw zonnepark te halen.

Parkonderhoud

Ook draaien wij onze hand voor het parkonderhoud niet om. Dit kan eventueel in samenwerking met gemeentes en andere betrokken instanties en partijen. Ten alle tijden zorgen wij er voor dat het terrein er bij ligt in onberispelijke staat. Ook het controleren en bewaken van het terrein behoort tot onze diensten die we leveren. Graag denken we mee voor een passende oplossing en nemen het volledig uit handen zodat de eigenaar van het zonnepark nergens omkijken naar heeft. Van grasmaaien en panelen reinigen tot het repareren van hekwer, wij regelen het!

Afbeelding4